HYROX 1-

SPONSOR WORDEN

BASIX is een sportevent waarbij functioneel trainen wordt gecombineerd met obstacles. Een combinatie tussen crossfiets en Obstacel racing. Het concept van  BASIX begint in de geschiedenis. In de tijd van het jagen, verzamelen en overleven. Vanuit daar neemt ons parcours de deelnemers mee door de evolutie middels 6 uitdagende challenges die er stuk voor stuk voor zorgen dat hun oerkracht naar boven komt. BASIX gaat niet om spieren, maar om het vinden van jouw ontembare wil. Deelnemers worden uitgedaagd om hun individuele grenzen te verleggen en uit de comfortzone te stappen. Van kinderen tot volwassenen, iedereen is welkom. 

Ons doel is om een nieuw type sportevent te introduceren waarbij we mensen uitdagen het maximale uit zichzelf te halen. Een event dat zich focust op uithoudingsvermogen d.m.v. de combinatie van kracht en conditie, dat tegelijkertijd een boodschap heeft en ook nog eens toegankelijk blijft voor de deelnemer. Dit doen we graag samen met partners en sponsoren die onze ambitie, visie en missie delen. We werken al samen met een aantal mooie bedrijven die ons helpen dit event te blijven realiseren. 

 

BASIX bereikt een steeds grotere doelgroep en we hebben nog grotere ambities. We hebben een groot bereik via onze eigen kanalen en via die van onze partners. Met het aansluiten bij BASIX draag je niet alleen bij aan het financieren van een sportevent. Maar sluit je je aan bij de boodschap dat we sportevenement van deze soort toegankelijk willen maken en houden voor diverse doelgroepen. Wij beschikken over een jong en enthousiast team. We denken graag samen in nieuwe mogelijkheden, kansen en ideeën. Wil jij eens met ons bekijken wat er mogelijk is? Neem gerust contact op