challenge: Primate Monkey Crawl

Background information

De eerste oefening van BASIX. We springen maar liefst 55 – 85 miljoen jaren terug. Het ontstaan van de eerste primaten. Deze vormen een orde van zoogdieren waar apen, halfapen en mensapen bij worden gerekend. Het ontstaan van deze zoogdieren gebeurde doordat de eerste dieren in deze tijd langzamerhand aan land kwamen vanuit de grote wateren. Zij werden reptielen en ontwikkelde poten. Uiteindelijk zijn uit deze reptielen de eerste primaten ontstaan. De primaten hebben zichzelf aangeleerd om zich op handen en voeten te verplaatsen in de tropische bossen. En zo werd het (over)leven voor deze primaten mogelijk gemaakt. 

KIDS EDITION

Je kruipt in het lichaam van de eerste primaten op weg naar verdere ontwikkeling. Dit doe je door een uitdagend parcours van 35 meter op handen en voeten te doorlopen, net zoals zij vroeger deden. Uiteraard was de weg niet altijd recht of even hoog, dus onderweg kom je zo her en der nog wat extra obstakels tegen die je vragen net nog wat dieper te gaan. Dit parcours is de sleutel voor het openen van de rest van de evolutie. let’s go!

REGULAR EDITION

Je kruipt in het lichaam van de eerste primaten op weg naar verdere ontwikkeling. Dit doe je door een uitdagend parcours van 70 meter op handen en voeten te doorlopen, net zoals zij vroeger deden. Uiteraard was de weg niet altijd recht of even hoog, dus onderweg kom je zo her en der nog wat extra obstakels tegen die je vragen net nog wat dieper te gaan. Dit parcours is de sleutel voor het openen van de rest van de evolutie. Let’s go!

HARD EDITION

Je kruipt in het lichaam van de eerste primaten op weg naar verdere ontwikkeling. Dit doe je door een uitdagend parcours van 105 meter op handen en voeten te doorlopen, net zoals zij vroeger deden. Uiteraard was de weg niet altijd recht of even hoog, dus onderweg kom je zo her en der nog wat extra obstakels tegen die je vragen net nog wat dieper te gaan. Dit parcours is de sleutel voor het openen van de rest van de evolutie. Let’s go!

Ga jij de BASIX challenge aan?