challenge: jump through evolution

Background information

Na de eerste challenge | Primate Crawl ren jij door de tijd naar zo’n 20 tot 40 miljoen jaar geleden. Primaten zijn in de tussentijd sterk ontwikkeld waardoor ze de uitdagende leefomstandigheden aankunnen. O.a. weten ze zich complexe bewegingstechnieken te ontwikkelen zoals een opponeerbare duim, een grijpstaart en verdere sprongkracht om makkelijker, divers voedsel en benodigdheden te kunnen verzamelen.

KIDS EDITION

Om diverser en meer voedsel te verzamelen moesten de primaten hun sprongkracht verder ontwikkelen. Sprongkracht staat centraal in ‘JUMP THROUGH EVOLUTION’. 

KIDS CHALLENGE
10 boxjumps (of step ups) op een houten box (diverse hoogtes) terwijl je bananen verzamelt. Heb jij er 10? Ga je verder door de time travel naar de volgende stap in de evolutie. 

REGULAR EDITION

Om diverser er meer voedsel te verzamelen moesten de primaten hun sprongkracht verder ontwikkelen. Sprongkracht staat centraal in ‘JUMP THROUGH EVOLUTION’. 

REGULAR CHALLENGE

25 boxjumps (of step ups) op een houten box (diverse hoogtes). Spring op de box, rek jezelf uit en sta rechtop. 25 stuks behaald? Dan ga je verder door de time travel naar de volgende stap in de evolutie. 

HARD EDITION

Om diverser en meer voedsel te verzamelen moesten de primaten hun sprongkracht verder ontwikkelen. Sprongkracht staat centraal in ‘JUMP THROUGH EVOLUTION’.

HARD CHALLENGE

50 boxjumps (of step ups) op een houten box (diverse hoogtes). Spring op de box, rek jezelf uit en sta rechtop. 50 stuks behaald? Dan ga je verder door de time travel naar de volgende stap in de evolutie. 

 

Ga jij de BASIX challenge aan?